Siliconen dakcoating voor op het platte dak

Dakcoating zorgt ervoor dat jij je platte dak helemaal zelf weer langdurig herstelt en verbetert. Het dak wordt beschermd tegen vocht en vuil, waardoor het nog jarenlang mee kan. Daarnaast heeft het ook nog eens een verkoelende werking. Wij beschikken over een ruim aanbod aan sneldrogende coatings in verschillende kleuren.

Maak je dak weer geheel als nieuw middels vloeibare siliconen dakbedekking.

Dakcoating | makkelijk aanbrengen

  • Makkelijk aanbrengen of coaten
  • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren
  • Coating voor op het dak werkt sterk verkoelend
  • Efficiënt, duurzaam, effectief en reflecterend

Wij van Platdakherstel.nl gaan veroudering van het dak tegen. Plaats een bestelling in de webshop of neem gratis contact met ons op voor meer info of advies. We helpen je graag verder.

Plat dak coaten met siliconen dakcoating

Onder invloed van het weer slijt het plat dak. Dankzij onze unieke siliconen dakcoating bescherm je het dak weer tegen vocht en vuil. Dit is een zeer duurzaam dakmembraam dat geschikt is voor het renoveren van verouderde bitumen dakbedekking op platte daken.

Dankzij het coaten van het dak is het niet nodig om de bitumen dakbedekking te vervangen. Dat scheelt veel kosten.

Maak je dak weer als nieuw middels vloeibare siliconen dakbedekking

Verkoelende werking

Deze dakcoating voor op het platte dak zorgt voor een reflectie op platte bitumineuze daken. Hierdoor zakt de temperatuur binnen het pand. Het resultaat? Meer rendement uit je zonnepanelen en airco’s op daken die meer koele lucht aanzuigen.

Daarnaast zijn temperatuurschommelingen ook nog eens geringer. Daardoor treedt er minder werking op in het bitumen dak en heeft hij een langere levensduur.

Verschillende kleuren

Dakcoating is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar in onze webshop: wit, lichtgrijs en zwart .

Door de juiste kleur aan te brengen is het net alsof er nieuwe dakbedekking aangebracht is op het dak van het pand.

Het platte dak ziet er weer als nieuw uit.

Verleng de levensduur van je platte dak

Bestel siliconen dakcoating in onze webshop

Ben je overtuigd van de voordelen van onze unieke siliconen dakcoating? Hierbij kun je denken aan een langere levensduur en een verkoelende werking. Bekijk het aanbod aan kleuren in onze webshop en plaats een bestelling. Daarnaast vind je in onze webshop ook allerlei benodigdheden voor het aanbrengen van de coating.

Wanneer je een vraag hebt over je dak coaten kun je altijd gratis contact met ons opnemen. Vul gerust het contactformulier in. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij je terug met deskundig advies.

Menu