Oude dakbedekking vervangen

Zelf dakbedekking vervangen

Moet de dakbedekking vervangen worden? Het is verstandig om dit eens in de 15 jaar te doen om lekkage te voorkomen. Bij Platdakherstel kun je nieuwe siliconen dakcoating aanschaffen in het wit, zwart en grijs. Dit is zeer eenvoudig aan te brengen en zorgt ervoor dat het dak weer jaren lekkagevrij zal blijven.

Met de dakcoating zorg je ervoor dat het platte dak weer langdurig herstelt en verbetert wordt. Het dak wordt extra goed beschermd tegen vocht en vuil . Het dak kan er op deze manier weer jaren tegen aan. Wij bieden diverse soorten siliconen dakbedekking die snel droogt.

Maak je dak weer geheel als nieuw middels vloeibare siliconen dakbedekking.

 

Bepaal hoeveel dakcoating je nodig hebt en bestel deze gelijk via onze webshop. Heb je nog vragen? Kijk dan bij de veel gestelde vragen. Het is uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit doe je via het contactformulier.

[products ids=”75,186,188″ columns=”3″]

Bereken wat je nodig hebt voor jouw dak én kies je kleur

[products ids=”587,183,184,185″ columns=”4″ orderby=”price” order=”DESC”]

[products ids=”322,194,195,197″ columns=”4″ orderby=”price” order=”DESC”]

[products ids=”701,198,199,200″ columns=”4″ orderby=”price” order=”DESC”]

Vernieuw het dak met dakcoating

Indien de oude dakbedekking verouderd is, is het verstandig om deze te vernieuwen. Indien je dit niet doet, is er kans op lekkage, met alle gevolgen van dien. Onze dakcoating is zeer goed bestand tegen langdurig stilstaand water. Tevens zijn de temperatuurschommelingen veel geringer. Hierdoor treed er minder werking in jouw dak op.

De dakcoating heeft een uitstekende hechting op oude bitumen dakbedekking. Deze hoef je dus niet eerst te verwijderen. Tevens reflecteert de dakcoating de zon. Hierdoor hebben de zonnepanelen hoger rendement en de airco zuigt koelere lucht aan.

Bestel direct de dakcoating met de gewenste kleur via onze website. Je kunt de siliconen dakcoating in diverse kilogrammen bestellen. Indien je nog vragen hebt kun je bij de veelgestelde vragen kijken of contact met ons opnemen. Dit doe je middels het contactformulier.

Dakbedekking plat dak vervangen

Dakcoating is een uitstekende optie om op een plat dak de dakbedekking te vervangen. Elk plat dak heeft last van stilstaand water. Dit gecombineerd met de UV straling van de zon, zorgt ervoor dat het dak sneller veroudert. De siliconen dakbedekking die wij jou bieden zorgt ervoor dat het dak beter bestand is tegen weersomstandigheden.

Bestel siliconen dakbedekking

Je bestelt de siliconen dakcoating zeer eenvoudig via onze website. Bereken via onze handige rekentool hoeveel jij nodig hebt voor jouw dak én kies de kleur. Bestel hierna zeer eenvoudig de juiste hoeveelheid dakcoating die jij nodig hebt voor het vervangen van de dakbedekking. Je ziet ook direct de precieze kosten.

Dakbedekking vervangen met dakcoating van Platdakherstel

  • Gemakkelijk aan te brengen;
  • Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren;
  • Coating voor op het dak werkt sterk verkoelend;
  • Efficiënt, duurzaam, effectief en reflecterend.

Overige producten

[products category=”silicone-dakbekleding” cat_operator=”NOT IN”]

Heb je vooraf nog vragen over de dakcoating, het aanbrengen of aanverwante zaken? Kijk dan bij de veel gestelde vragen. Wellicht staat het antwoord hier al. Antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bestel siliconen dakcoating in onze webshop

Ben je overtuigd van de voordelen van onze unieke siliconen dakcoating? Hierbij kun je denken aan een langere levensduur en een verkoelende werking. Bekijk het aanbod aan kleuren in onze webshop en plaats een bestelling. Daarnaast vind je in onze webshop ook allerlei benodigdheden voor het aanbrengen van de coating.

Wanneer je een vraag hebt over je dak coaten kun je altijd gratis contact met ons opnemen. Vul gerust het contactformulier in. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij je terug met deskundig advies. Het is mogelijk dat je de vraag ook al via onze website kunt beantwoorden. Hiervoor kun je kijken bij de veelgestelde vragen.

Menu
De waardering van platdakherstel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.