Ervaringen

Op deze pagina lees je de ervaringen met Platdakherstel.nl. Wij zijn heel blij met de positieve reacties van klanten, die met grote tevredenheid hun daken hebben behandeld met onze siliconen dakcoating. We stellen het zeer op prijs dat onze klanten de tijd hebben genomen om hun ervaringen met ons te delen.

Uitgelichte review

Paul van Zandvliet uit Vlijmen wilde de levensduur van de gladde bitumen dakbedekking op zijn plat dak verlengen en zocht daarvoor naar een economische en duurzame oplossing. Dat vond hij in de witte siliconen dakcoating van Platdakherstel.nl.

Bekijk de video voor toelichting en demonstratie. Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt over onze producten.

Jaap uit Nieuwerkerk a/d IJssel:

De instructies van Platdakherstel.nl zorgvuldig gevolgd en extra nadruk gelegd op het schoonmaken van de ondergrond. Het aanbrengen van de grijze siliconen dakcoating ging heel makkelijk, de coating vloeit mooi en smeert makkelijk uit. Ons dak kan weer jarenlang mee!

Monique uit Heesch:

Mijn man Niels liep jarenlang te schelden over een lekkende dakgoot, ik online gezocht en kwam bij Platdakherstel.nl terecht, spul besteld en met de instructies aangebracht. Geen lekkages meer en ik blij

Platdakherstel Realisaties

Ad uit Schagen:

Super tevreden over de witte siliconen dakcoating en de service van Platdakherstel.nl. Jarenlang lopen tobben met ons platte dak en nu in Ć©Ć©n keer van alle lekkages af en het dak is een stuk koeler in de zomer.

De waardering van platdakherstel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 155 reviews.