Ervaringen

Op deze pagina lees je de reviews die wij hebben mogen ontvangen op Platdakherstel.nl. Wij zijn heel blij met de positieve reacties van klanten, die met grote tevredenheid hun daken hebben gerenoveerd met onze siliconen dakcoating. We stellen het zeer op prijs dat onze klanten de tijd hebben genomen om hun ervaringen met ons te delen.

Uitgelichte review

In de video hiernaast hoor je een van onze tevreden klanten aan het woord en demonstreren we hoe de dakcoating van Platdakherstel.nl werkt. Paul van Zandvliet uit Vlijmen wilde de levensduur van de gladde bitumen dakbedekking op zijn plat dak verlengen en zocht daarvoor naar een economische en duurzame oplossing. Die vond hij in de witte siliconen dakcoating van Platdakherstel.nl. Paul van Vliet vertelt dat hij zeer tevreden is met het resultaat en dat hij besloten heeft om ook zijn andere platte daken te voorzien van siliconen dakcoating.

Bekijk de video voor een verdere toelichting en demonstratie. Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt over onze producten.

De waardering van platdakherstel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 150 reviews.