Lekkage herstellen aan een plat dak

Lekkage op een plat dak herstellen op deskundige wijze

Wilt u lekkage herstellen op een plat dak? Een daklekkage kunt u herstellen aan de hand van cool roof coating, ook wel siliconen dakcoating genoemd. Dit is alleen geschikt voor de reparatie van bestaande dakbedekkingen op platte daken en heeft een verkoelende werking, doordat het reflecteert. Door die reflecterende werking zakt de temperatuur binnen het pand, wat uiteindelijk een langere levensduur van het bitumen dak oplevert. Kies de kleur en het aantal kilogram naar wens en plaats een bestelling in de webshop van Platdakherstel.nl.

Bereken wat je nodig hebt voor jouw dak én kies je kleur

Dakcoating is de juiste reparatie voor een lekkage op een plat dak

U kunt na een lekkage uw plat dak repareren en beschermen met siliconen dakcoating. Coating herstelt uw platte dak niet alleen, maar zorgt er ook voor dat het dak weer tegen de Nederlandse weersomstandigheden bestand is. Het dak is weer geheel beschermd tegen vocht en vuil. Dit materiaal is zeer geschikt voor het herstellen van lekkage op een plat dak, omdat het een duurzaam dakmembraan is. Bovendien is het dankzij de siliconen dakcoating niet nodig om de hele bitumen dakbedekking te vervangen. Het coaten van de dakbedekking van het dak voldoet immers.

Waarom daklekkage herstellen met behulp van siliconen dakcoating van Platdakherstel.nl?

  • Makkelijke reparatie
  • Dakcoating in verschillende kleuren
  • Zorgt voor een lange levensduur van het platte dak
  • Efficiënt, duurzaam, effectief en reflecterend

De siliconen dakbedekking bestelt u zeer eenvoudig via onze website. U berekent eerst hoeveel u precies nodig heeft via de online rekentool. Waarna u direct een bestelling kunt plaatsen voor de dakbedekking in de kleur naar wens.

Minimale laagdikte van 1 mm

Is er bij u sprake van lekkage op een plat dak? Bij het herstellen van de daklekkage met gebruik van siliconen dakcoating, is het van groot belang dat de laagdikte minimaal 1 mm is. Dit is ongeveer 1,2 kilogram per vierkante meter. Deze laagdikte is zo belangrijk omdat de coating de bewegingen van het dak moet absorberen.

Wanneer de siliconen laag te dun wordt aangebracht op het dak, kan de coating laag niet goed de bewegingen van het dak opvangen. In dat geval bestaat de kans dat er openingen ontstaan in het oppervlak. Dat moet te allen tijde vermeden worden gedurende de reparatie van een lekkage op een plat dak.

Maak uw platte dak weer als nieuw middels vloeibare siliconen dakbedekking

In de kleuren wit, lichtgrijs en zwart

Bij ons kunt u voor het oplossen van lekkage aan een plat dak kiezen uit een aantal kleuren. Witte dakcoating is een populaire keuze voor het herstellen van dakbedekking, omdat witte siliconen dakcoating Uv-straling en warmte reflecteert. Een zwart dak kan in de zomer wel tot 80 graden worden, terwijl een wit dak niet warmer wordt dan 40 graden. Doordat het op het dak minder warm is, zuigen eventuele airco’s warmere lucht aan. Dit merkt u uiteindelijk aan de energierekening.

Wij verkopen dakcoating in de volgende kleuren:

Overige producten

Ook zelf daklekkage herstellen?

De reparatie van een lekkage op een plat dak doet u dus met behulp van cool roof coating van Platdakherstel.nl. U herstelt de bitumen dakbedekking niet alleen, maar u zorgt er ook voor dat het dak weer tegen vocht en vuil beschermd is. Uw plat dak is verlost van de lekkage. Bekijk het aanbod in de winkel. Maak een keuze uit de kleuren wit, lichtgrijs of zwart en kies het gewicht naar wens: 15 kilogram, 5 kilogram of 1 kilogram.

Herstel lekkage aan een plat dak met onze siliconen dakcoating

Meer weten over het herstellen van lekkage aan een plat dak? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op voor meer informatie. Contact opnemen kan via het contactformulier op de website, door een e-mail te sturen naar info@platdakherstel.nl of via ons telefoonnummer (0)85 016 4377 . We vertellen u graag meer over het herstellen van een daklekkage op platte daken.

Waarom siliconen dakcoating bestellen bij Platdakherstel?

De webshop van Platdakherstel is dé plek om siliconen dakcoating te bestellen. We beschikken over een ruim aanbod aan sneldrogende coatings in verschillende kleuren en hoeveelheden. Welke specifieke dakcoating je ook zoekt, je vindt deze in onze webshop. We kunnen ons met recht een expert noemen op het gebied van dakcoating.

Op onze website vind je alle informatie die je dient weten, voordat je zelf aan de slag gaat met cool roof coating. Daarnaast kun je gratis contact met ons opnemen voor advies of vragen. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug met deskundig advies.

Hoe werkt onze rekentool?

Onze rekentool is heel eenvoudig te gebruiken. Je dient wel enkele gegevens bij de hand te hebben. Namelijk: de lengte, breedte en oppervlakte van je dak in meters. Het soort ondergrond van je dak: glad of ruw. En de gewenste kleur: wit, lichtgrijs of zwart. Als je deze gegevens hebt ingevuld, weet je binnen de kortste keren hoeveel dakcoating je nodig hebt voor jouw dak.

Hoe kan cool roof coating een daklekkage herstellen?

Cool roof coating is een duurzaam dakmembraan, daarom is dit materiaal zeer geschikt voor het herstellen van lekkage op een plat dak. Ook heeft het een verkoelende werking, doordat het reflecteert. Door die reflecterende werking zakt de temperatuur binnen het pand. Daarnaast zorgt dakcoating ervoor dat het dak tegen de Nederlandse weersomstandigheden bestand is. Het dak is weer geheel beschermd tegen vocht en vuil.

Kan ik een product retourneren?

Ja, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Vanzelfsprekend krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je bankrekening.

De waardering van platdakherstel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 155 reviews.