Daklekkage herstellen voor het platte dak

Daklekkage herstellen op deskundige wijze

Wilt u daklekkage herstellen op een plat dak? Een lekkage kunt u herstellen aan de hand van cool roof coating, ook wel siliconen dakcoating genoemd. Dit is alleen geschikt voor de reparatie van platte daken en heeft een verkoelende werking, doordat het reflecteert. Door die reflecterende werking zakt de temperatuur binnen het pand, wat uiteindelijk een langere levensduur van het bitumen dak oplevert. Kies de kleur en het aantal kg naar wens en plaats een bestelling in de webshop van Platdakherstel.

[products ids=”75,186,188″ columns=”3″]

Bereken wat je nodig hebt voor jouw dak én kies je kleur

[products ids=”587,183,184,185″ columns=”4″ orderby=”price” order=”DESC”]

[products ids=”322,194,195,197″ columns=”4″ orderby=”price” order=”DESC”]

[products ids=”701,198,199,200″ columns=”4″ orderby=”price” order=”DESC”]

Dakbedekking repareren middels dakcoating

U kunt daklekkage dus herstellen middels dakcoating. Dakcoating herstelt uw dak niet alleen, maar zorgt er ook voor dat het dak weer tegen de Nederlandse weersomstandigheden bestand is. Het dak is weer geheel beschermd tegen vocht en vuil. Dit materiaal is zeer geschikt voor het herstellen van lekkage op het dak, omdat het een duurzaam dakmembraan is. Bovendien is het dankzij de siliconen dakcoating niet nodig om de hele bitumen dakbedekking te vervangen. Het coaten van de dakbedekking van het dak voldoet immers.

Waarom daklekkage repareren met behulp van siliconen dakcoating van Platdakherstel?

  • Makkelijke reparatie
  • Dakcoating in verschillende kleuren
  • Zorgt voor een lange levensduur van het dak
  • Efficiënt, duurzaam, effectief en reflecterend

De siliconen dakbedekking bestel je zeer eenvoudig via onze website. Je berekent eerst hoeveel je precies nodig hebt, waarna je direct een bestelling kunt plaatsen voor de dakbedekking in de kleur naar jouw wens.

Minimale laagdikte van 0,8 mm

Is er sprake van lekkage op een plat dak? Bij het herstellen van de daklekkage met gebruik van siliconen dakcoating, is het van groot belang dat de laagdikte minimaal 0,8 mm is. Dit is ongeveer 1kg per m2. Deze laagdikte is zo belangrijk omdat de coating de bewegingen van het dak moet absorberen. Wanneer de siliconen laag te dun aangebracht wordt op het dak, kan de coatinglaag niet goed de bewegingen van dak opvangen. In dat geval bestaat de kans dat er openingen bestaan in het oppervlak. Dat moet te allen tijde vermeden worden gedurende de reparatie.

Maak je dak weer als nieuw middels vloeibare siliconen dakbedekking

Wit, lichtgrijs en zwart

Bij ons kunt u voor het oplossen van daklekkage kiezen uit een aantal kleuren. Witte dakcoating is een populaire keuze voor het repareren van dakbedekking, omdat witte siliconen dakcoating UV-straling en warmte reflecteert. Een zwart dak kan in de zomer wel tot 80 graden worden, terwijl een wit dak niet warmer wordt dan 40 graden. Doordat het op het dak minder warm is, zuigen eventuele airco’s warmere lucht aan. Dit merkt u uiteindelijk aan de energierekening.

Wij verkopen dakcoating in de volgende kleuren:

Overige producten

[products category=”silicone-dakbekleding” cat_operator=”NOT IN”]

Ook zelf daklekkage herstellen?

Daklekkage repareren doet u dus met behulp van met cool roof coating van platdakherstel. U herstelt de bitumen dakbedekking niet alleen, maar u zorgt er ook voor dat het dak weer tegen vocht en vuil beschermd is. De lekkage is verleden tijd. Bekijk het aanbod in de winkel. Maak een keuze uit wit, lichtgrijs of zwart en kies het gewicht naar wens: 6 kg, 1 kg of 300 gram.

Meer weten over het repareren van lekkage aan het dak? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag meer over het herstellen van lekkage.

Bestel siliconen dakcoating in onze webshop

Ben je overtuigd van de voordelen van onze unieke siliconen dakcoating? Hierbij kun je denken aan een langere levensduur en een verkoelende werking. Bekijk het aanbod aan kleuren in onze webshop en plaats een bestelling. Daarnaast vind je in onze webshop ook allerlei benodigdheden voor het aanbrengen van de coating.

Wanneer je een vraag hebt over je dak coaten kun je altijd gratis contact met ons opnemen. Vul gerust het contactformulier in. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij je terug met deskundig advies. Het is mogelijk dat je de vraag ook al via onze website kunt beantwoorden. Hiervoor kun je kijken bij de veelgestelde vragen.

Waarom siliconen dakcoating bestellen bij Platdakherstel?

De webshop van Platdakherstel is dé plek om siliconen dakcoating te bestellen. We beschikken over een ruim aanbod aan sneldrogende coatings in verschillende kleuren en hoeveelheden. Welke specifieke dakcoating je ook zoekt, je vindt deze in onze webshop. We kunnen ons met recht een expert noemen op het gebied van dakcoating.

Op onze website vind je alle informatie die je dient weten, voordat je zelf aan de slag gaat met cool roof coating. Daarnaast kun je gratis contact met ons opnemen voor advies of vragen. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug met deskundig advies.

Hoe werkt onze rekentool?

Onze rekentool is heel eenvoudig te gebruiken. Je dient wel enkele gegevens bij de hand te hebben. Namelijk: de lengte, breedte en oppervlakte van je dak in meters. Het soort ondergrond van je dak: glad of ruw. En de gewenste kleur: wit, lichtgrijs of zwart. Als je deze gegevens hebt ingevuld, weet je binnen de kortste keren hoeveel dakcoating je nodig hebt voor jouw dak.

Hoe kan cool roof coating een daklekkage herstellen?

Cool roof coating is een duurzaam dakmembraan, daarom is dit materiaal zeer geschikt voor het herstellen van lekkage op een plat dak. Ook heeft het een verkoelende werking, doordat het reflecteert. Door die reflecterende werking zakt de temperatuur binnen het pand. Daarnaast zorgt dakcoating ervoor dat het dak tegen de Nederlandse weersomstandigheden bestand is. Het dak is weer geheel beschermd tegen vocht en vuil.

Kan ik een product retourneren?

Ja, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Vanzelfsprekend krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je bankrekening.

Menu
De waardering van platdakherstel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.