Plat dak repareren met vloeibare siliconen

Heeft u slechte plekken op uw platte dak die gerepareerd moeten worden? Dat doet u zeer eenvoudig met de siliconen dakbedekking van Platdakherstel.nl. Wij zijn gespecialiseerd als het gaat om de reparatie van platte daken. Deze siliconen dakbedekking is speciaal ontwikkeld voor de reparatie van bitumen en PVC dakbedekking. U kunt de siliconen dakcoating rechtstreeks op uw bestaande dakbedekking aanbrengen.

Indien u merkt dat bepaalde plekken van uw bitumen of PVC dakbedekking niet meer goed zijn, is het verstandig om dit zo snel mogelijk te repareren. Zodra u last krijgt van lekkage, is het vaak te laat en kan er ernstige schade in uw huis ontstaan. Bestel de vloeibare siliconen dakbedekking direct via onze website.

Bereken wat je nodig hebt voor jouw dak én kies je kleur

Plat dak repareren met dakbedekking van Platdakherstel.nl

  • Uitstekende hechting op oude bitumen dakbedekking;
  • Naadloos systeem, waardoor alle zwakke plekken in het dak verdwijnen;
  • Zeer goed bestand tegen langdurig stilstaand water;
  • Zonreflecterend waardoor sterk koelend (zeker 40 °C verschil met een zwart oppervlak op een zomerse dag);
  • Door het koelende effect haalt u meer rendement uit uw zonnepanelen;
  • De temperatuurschommelingen zijn veel geringer waardoor er minder werking in uw dak optreedt;
  • Airco’s op daken zuigen door het reflecterende oppervlak koelere lucht aan;
  • Vroeg regenbestendig, al binnen een uur na aanbrengen regenbestendig.

Plaats direct een bestelling voor de hoeveelheid siliconen dakbedekking die u nodig hebt. Via de tool op onze website kunt u precies berekenen hoeveel u nodig hebt. Daarnaast kunt u ook alle andere benodigdheden direct bijbestellen.

Platte daken repareren

Een plat dak repareren is een klus die eigenlijk zeer gemakkelijk is als u kiest voor de siliconen van Platdakherstel.nl. Deze dakbedekking is zeer eenvoudig aan te brengen over oude bitumen als reparatie. U kunt kiezen voor siliconen in de kleuren wit, zwart of grijs. Het is een naadloos systeem, waardoor u geen zwakke plekken meer in het dak hebt. Als u kiest voor witte siliconen, is dit sterk zon reflecterend waardoor het dak koelend werkt. Hierdoor behaalt u ook meer rendement uit uw zonnepanelen.

Het aanbrengen van de dakbedekking

Wilt u uw oude dakbedekking repareren met de siliconen dakbedekking? Dit is een goede keuze. Het is zeer eenvoudig aan te brengen. Let bij het aanbrengen wel altijd op uw eigen veiligheid. Maak het oude bitumen zeer goed schoon, zodat de siliconen goed hecht. Dit doet u met een hogedrukreiniger. Twijfelt u of de siliconen goed gaan hechten op de oude dakbedekking? Voer dan een hechtingstest uit voordat u begint met het aanbrengen. Breng de siliconen aan met een roller en het dak is al binnen een uur regenbestendig.

Overige producten

Plaats direct een bestelling

Kiest u voor reparatie van de dakbedekking met vloeibaar siliconen van Platdakherstel.nl? Bestel deze dan direct via de website. Via de tool kunt u zeer precies berekenen hoeveel u nodig hebt. Ook overige benodigdheden kunt u direct mee bestellen. Hebt u nog vragen? Neem gerust contact op. Dit doet u via de contact pagina, door te bellen naar (0)85 016 4377 of stuur een e-mail.

De waardering van platdakherstel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 155 reviews.