Dak coaten met siliconen dakcoating

Je dak coaten zorgt ervoor dat het dak langdurig herstelt. Dit is een simpele maar snelle en effectieve coating die je helemaal zelf kunt aanbrengen. De dakcoating is perfect bestand tegen veroudering en heeft ook waterkerende eigenschappen.

Daarnaast is de dakbekleding efficiënt, effectief, reflecterend en duurzaam. Bovendien biedt het een mooie uitstraling. Wij bieden de coating in meerdere kleuren aan.

Zelf het dak coaten

Waarom plat dak coaten met siliconen dakbedekking?

 • Makkelijk aanbrengen of coaten. Je kunt het gewoon zelf doen
 • Dakcoating in verschillende kleuren
 • Zorgt voor een lange levensduur
 • Coating voor op het dak werkt sterk verkoelend
 • Efficiënt, duurzaam, effectief en reflecterend

Verleng de levensduur door je dak te coaten. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt kun je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Plat dak coaten

Ieder plat dak heeft na een flinke regenbui last van stilstaand water dat geen kant op kan. Dit stilstaande water tast de dakbedekking op langere termijn aan. De combinatie van UV en vocht zorgt namelijk voor een snellere veroudering van het dak. Daarom is het aan te raden om je plat dak te coaten met een speciaal ontwikkelde dakcoating.

Uw dak wordt weer als nieuw met vloeibare siliconen dakbedekking

Siliconen dakcoating

Deze siliconen dakcoating uit onze webshop wordt gemaakt van silicium. Dit wordt ook wel kiezen genoemd en is één van de meest voorkomende grondstoffen ter aarde. Deze grondstof heeft waterkerende en UV-werende eigenschappen.

Dit maakt hem zo geschikt om je dak mee te coaten. Je dak wordt bestand tegen ongewenst vocht en UV-straling.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Wij bieden verschillende kleuren sneldrogende dakcoating aan. Misschien heeft zwart je voorkeur, of vind je lichtgrijs of witwel passen bij het dak van het pand.

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een bepaald aantal kilo’s. Hoeveel je nodig hebt is afhankelijk van hoe groot het stuk of dak is. Zo kun je er een deel van het dak, maar ook het hele dak mee renoveren of repareren.

Bekijk al onze producten en start zo snel mogelijk

Zelf je dak coaten?

Kortom: de dak coaten met siliconen dak coating brengt vele voordelen met zich mee. Zo kun je het heel gemakkelijk zelf aanbrengen. Daarnaast is het grootste voordeel natuurlijk dat het dak nog jarenlang mee gaat. Bekijk het aanbod aan verschillende kleuren en maak de juiste keuze voor jouw dak.

Wanneer je vragen hebt of advies wenst staan we altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met deskundig advies.

Vragen? Neem contact op!

We zijn ten alle tijden beschikbaar voor vragen en zullen hier zo snel mogelijk op reageren.

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Onderwerp

  Bericht

  Deze site is beschermd door reCAPTCHA en zijn onderworpen aan het Privacybeleid en de Gebruiksvoorwaarden van Google.

  De waardering van platdakherstel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 155 reviews.