Dakcoating in verschillende kleuren

Bent u op zoek naar dakcoating in verschillende kleuren? Bij Platdakherstel kun je verschillende siliconen dakcoating vinden waarmee u uw daken kunt coaten. De dakcoating is een duurzaam en vloeibaar dakmembraan. Hiermee kun je de verouderde bitumen dakbedekking op platte daken eenvoudig renoveren.

Online dakcoating bestellen | Platdakherstel

  • Makkelijk aan te brengen
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Koelt het dak voor een betere werking van zonnepanelen
  • Voor herstel van het dak

Bestel nu via onze website siliconen dakcoating. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Dit kan middels ons contactformulier maar je kunt ook bellen naar +31 (0)85 016 4377.

Siliconen dakcoating

De siliconen dakbedekking hecht uitstekend aan de oude bitumen dakbedekking. Verder is het een naadloos systeem, waardoor zwakke plekken in het dak zullen verdwijnen. Deze dakbedekking is zeer goed bestand tegen langdurig stilstaand water.

Al binnen een uur na het aanbrengen van deze siliconen dakcoating is het dak regenbestendig. De siliconen dakcoating kleuren die u bij ons kunt krijgen zijn wit, lichtgrijs en zwart.

Zelf dakcoating aanbrengen

Het aanbrengen van de dakcoating kunt u zeer eenvoudig zelf doen. Neem hierbij wel altijd uw eigen veiligheid in acht. Het is erg belangrijk dat u om van te voren het dak goed te laten reinigen met een hogedrukreiniger en laat het dak daarna drogen.

Meer rendement met zonnepanelen

Zonnepanelen werken het beste op een koel dak. Als de oppervlakte van het dak boven de 25 graden Celsius uit komt begint het verlies aan rendement. Bij een dak van 80 graden is dat een verlies van 32% aan rendement.

De siliconen dakbedekking reflecteert de zon waardoor het sterk koelend werkt. Zo kan een wit dak een verschil van 40 graden Celsius hebben in vergelijking met een zwart dak, op een zomerse dag. Hierdoor haalt u meer rendement uit uw zonnepanelen.

Ook een airco heeft baat bij een wit dak. Doordat dit dak koeler is, zal de airco koelere lucht aanzuigen.

Bestel nu siliconen dakcoating in verschillende kleuren

De dakcoating is verkrijgbaar via onze website. Bereken eerst hoeveel u van de coating nodig hebt en bestel daarna deze hoeveelheid. Indien u nog vragen hebt kunt u contact opnemen middels ons contactformulier.

De waardering van platdakherstel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 155 reviews.