Siliconen dakbedekking | makkelijk aan te brengen

Siliconen dakbedekking is makkelijk aan te brengen en zorgt ervoor dat je dak altijd waterdicht is. Zelf het platte dak herstellen is mogelijk met deze siliconen dakcoating. Daarnaast kun je deze ter verlenging van de levensduur ook aanbrengen over het gehele dak.

De dakbedekking is bestand tegen veroudering en heeft waterkerende eigenschappen. De coating is effectief, duurzaam, effectief en reflecterend.

Siliconen dakbedekking van Platdakherstel.nl

Waarom siliconen dakcoating van Platdakherstel.nl?

  • Makkelijk aanbrengen of coaten. Je kunt het gewoon zelf doen
  • Dakcoating in verschillende kleuren
  • Zorgt voor een lange levensduur
  • Coating voor op het dak werkt sterk verkoelend
  • Efficiënt, duurzaam, effectief en reflecterend

Ben je overtuigd? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt mag je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. We vertellen je graag meer over de producten uit onze webshop.

Siliconen dakcoating

Het onderhouden van een plat dak kan een lastige taak zijn. Zo heeft elk plat dak last van langdurig stilstaand water. De combinatie tussen UV straling en vocht zorgt ervoor dat het dak sneller tekenen van veroudering toont. Daar heb je dankzij de siliconen dakbedekking van Platdakherstel.nl geen last van.

Wanneer een dakcoating op de juiste manier is aangebracht, kan de coating het dak van het gebouw of het huis beschermen tegen lekken.

Uw dak wordt weer als nieuw

Goedkoop, licht en gemakkelijk

Kunststof dakbedekking is een milieuvriendelijk goedkoop alternatief voor bitumen dakbedekking. Daarnaast is het ook nog eens een zeer licht materiaal. Daardoor is de dakbedekking amper belastend voor de constructie van je platte of hellende dak.

Ook kan het snel en zonder enige overlast helemaal zelf worden aangebracht. Het is al na een uur na aanbrengen geheel regenbestendig.

Verleng de levensduur van je dak helemaal zelf met gebruik van onze producten

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Sneldrogende dakcoating is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierbij kun je denken aan siliconen dakbedekking in de kleur lichtgrijs, wit of zwart. Hoeveel kg je aan wilt schaffen, is afhankelijk van hoeveel vierkante meter van het dak je van kunststof dakbedekking wilt voorzien. Je kunt er namelijk bitumen of andere oude dakbedekking mee repareren. Daarnaast kun je het ook gebruiken voor het gehele dak.

Bekijk het aanbod en plaats een bestelling

Ben je benieuwd naar wat siliconen dakbedekking kan betekenen voor jouw dak? Bekijk dan gerust het aanbod aan verschillende kleuren in onze online winkel en plaats een bestelling.

Wanneer je vragen of opmerkingen hebt over de producten die we aanbieden kun je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer over deze voordelige oplossing voor je dak.

De waardering van platdakherstel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 155 reviews.