Bitumen coating voor reparatie van het dak

Met bitumen coating kun je het dak repareren zodat deze weer een paar jaar vrij is van lekkage. De bitumen coating bestel je zeer eenvoudig in diverse kleuren bij Platdakherstel.nl. De dakcoating is een vloeibaar dakmembraan, geschikt om oude bitumen daken mee te renoveren en herstellen.

Door middel van bitumen coating herstel je het platte dak weer langdurig. Op deze manier voorkom je dat je problemen krijgt zoals lekkage, aangezien het dak beschermd wordt tegen vocht en vuil. Het dak kan weer jarenlang mee. Wist je dat de vloeibare dakbedekking ook een verkoelende werking heeft? Hiermee haal je meer rendement uit je zonnepanelen of airco.

Door middel van bitumen coating is jouw dak weer zo goed als nieuw

Bereken wat je nodig hebt voor jouw dak én kies je kleur

Bitumen coating van platdakherstel

  • Makkelijk aanbrengen of coaten;
  • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren;
  • Coating voor op het dak werkt sterk verkoelend;
  • Efficiënt, duurzaam, effectief en reflecterend.

De gewenste bitumen coating kun je direct via onze website bestellen in de gewenste kleur. Bepaal via de handige rekentool hoeveel kilogram je nodig hebt en bestel het direct! Heb je nog vragen? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via het contactformulier.

Het dak herstellen met bitumen coating

Een bitumen dakbedekking slijt over de jaren, als het wordt blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. Als de dakbedekking aan vervanging toe is, is het aan te raden om dat te doen met bitumen coating. Dit duurzame dakmembraan kan over de verouderde bitumen bedekking aangebracht worden en beschermt het dak tegen vocht en vuil. Dit scheelt veel tijd en kosten. Kies dus voor deze dakbedekking voor het dakbedekking vervangen.

Een groot voordeel van deze coating is dat, indien je voor een witte dakcoating gaat, het ook een verkoelende werking heeft. Op deze manier haal je een hoger rendement uit je zonnepanelen en ook een airco zal koelere lucht aanzuigen. Temperatuurschommelingen zijn tevens minder. Het dak zal minder werking hebben en heeft hierdoor een langere levensduur.

Overige producten

Bitumen coating in verschillende kleuren

Bij ons kun je de dakbedekking in drie verschillende kleuren aanschaffen. Dit zijn wit, grijs en zwart. Als je de juiste kleur kiest, ziet het er net uit alsof het pand een geheel nieuwe dakbedekking heeft gekregen. Wil je nooit meer voor verrassingen staan als het gaat om het dak? Inspecteer het dak dan twee keer per jaar. Op deze manier zie je scheuren zeer snel en kun je grotere problemen voorkomen.

Kies je voor een witte cool roof coating? Reinig deze dan regelmatig met water en een zachte borstel. Op deze manier blijft de weerkaatsing van het licht optimaal. Gebruik voor de reiniging geen hogedrukreiniger, agressieve schoonmaakmiddelen of schuurmiddelen.

Plaats gelijk een bestelling

Wil jij jouw dak herstellen met bitumen coating? Bestel onze unieke siliconen coating dan direct in onze webshop. Verder kun je ook alle benodigdheden om de dakbedekking aan te brengen bestellen in onze webshop. Heb je nog een vraag over onze dakbedekking? Neem dan direct contact met ons op. Dit doe je door het contactformulier in te vullen. Wij komen zo snel mogelijk bij jou terug met een antwoord. Kijk ook bij de veelgestelde vragen, wellicht staat jouw antwoord er al bij.

Waarom siliconen dakcoating bestellen bij Platdakherstel?

De webshop van Platdakherstel is dé plek om siliconen dakcoating te bestellen. We beschikken over een ruim aanbod aan sneldrogende coatings in verschillende kleuren en hoeveelheden. Welke specifieke dakcoating je ook zoekt, je vindt deze in onze webshop. We kunnen ons met recht een expert noemen op het gebied van dakcoating.

Op onze website vind je alle informatie die je dient weten, voordat je zelf aan de slag gaat met cool roof coating. Daarnaast kun je gratis contact met ons opnemen voor advies of vragen. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug met deskundig advies.

Hoe werkt onze rekentool?

Onze rekentool is heel eenvoudig te gebruiken. Je dient wel enkele gegevens bij de hand te hebben. Namelijk: de lengte, breedte en oppervlakte van je dak in meters. Het soort ondergrond van je dak: glad of ruw. En de gewenste kleur: wit, lichtgrijs of zwart. Als je deze gegevens hebt ingevuld, weet je binnen de kortste keren hoeveel dakcoating je nodig hebt voor jouw dak.

Hoe kan cool roof coating een daklekkage herstellen?

Cool roof coating is een duurzaam dakmembraan, daarom is dit materiaal zeer geschikt voor het herstellen van lekkage op een plat dak. Ook heeft het een verkoelende werking, doordat het reflecteert. Door die reflecterende werking zakt de temperatuur binnen het pand. Daarnaast zorgt dakcoating ervoor dat het dak tegen de Nederlandse weersomstandigheden bestand is. Het dak is weer geheel beschermd tegen vocht en vuil.

Kan ik een product retourneren?

Ja, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Vanzelfsprekend krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je bankrekening.

De waardering van platdakherstel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 147 reviews.