Houd uw huis koeler met Cool Roof Coating

Als de temperaturen buiten stijgen, zijn er maar weinig dingen zo oncomfortabel als een benauwd huis. Met de juiste dakbedekking kan uw huis echter koel en comfortabel blijven, zelfs op de heetste dag van het jaar. Dat is waarom wij bij Platdakherstel gepassioneerd zijn over onze Cool Roof Coating. Lees verder om te ontdekken hoe deze coating kan helpen om uw huis koeler te houden.

Wat is cool roof coating?

Cool Roof Coating is een reflecterend membraan (dunne, flexibele en poreuze laag) dat op bestaande dakmaterialen kan worden aangebracht. De coating weerkaatst zonnestralen in plaats van ze te absorberen, wat resulteert in minder warmte die door het dak de woning binnenkomt. Dit betekent dat uw huis koeler blijft en uw airconditioning minder hoeft te werken om de benodigde temperatuur te handhaven.

Hoe werkt deze coating voor uw dak?

De coating is gemaakt met reflecterende pigmenten die het vermogen hebben om zonlicht terug te kaatsen. Traditionele donkere dakmaterialen hebben de neiging om warmte op te nemen en af te geven in de woning. Door het aanbrengen van een dunne laag coating op de bestaande dakbedekking, zal de weerkaatsing van het zonlicht toenemen en de warmte die het dak absorbeert en afgeeft verminderen. Deze reflecterende pigmenten verlagen ook de temperatuur van de dakoppervlakte waardoor de levensduur van de bestaande dakbedekking wordt verlengd.

Hoe kan coating u helpen?

  1. Houd uw huis koeler in de zomer
  2. Vermindert het energieverbruik van uw airconditioning
  3. Verlengt de levensduur van uw dakbedekking
  4. Bespaart op hogere onderhoudskosten door verminderde slijtage
  5. Vermindert de stedelijke hitte-eilandeffecten
  6. Bespaart water omdat het niet nodig is om het dak te vervangen

Door het aanbrengen van onze Cool Roof Coating geniet je van een comfortabeler huis dat minder energiekosten met zich meebrengt en minder belasting veroorzaakt voor uw dakbedekking.

Hoe wordt Cool Roof Coating aangebracht?

Het is raadzaam om geavanceerde technieken en gereedschappen te gebruiken om deze coating aan te brengen, waardoor de maximaal mogelijke duurzaamheid wordt gegarandeerd. Afhankelijk van welke materialen uw dak heeft, zal er een voorbereidingsproces noodzakelijk zijn. De meeste daken hebben bijvoorbeeld geen extra voorbereiding nodig, behalve grondige reiniging. Zodra uw dak klaar is kan de coating in dunne lagen aangebracht worden, verdeeld over het oppervlak. Het resultaat is een gladde en reflecterende oppervlakte dat uw dakbescherming verbetert en uw huis koeler houdt in warm weer.

Bestel uw coating online

Het coaten van uw dak kan dus verschillende redenen hebben: besparen op energierekeningen, het verlengen van de levensduur van uw huidige dakbedekking of gewoon een comfortabeler huis wilt ervaren tijdens hete zomers. De Cool Roof Coating van Platdakherstel biedt u alles wat u nodig heeft om de klus te klaren, ook bij plat dak repareren. Met onze rekentool kunt u gemakkelijk uitrekenen hoeveel coating u nodig heeft voor uw dak. Bestel de producten voor uw dak gemakkelijk via onze webshop of neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

Vorig bericht
Maak uw dak duurzaam met coating
Volgend bericht
Wat is een dakcoating?

Recente berichten

De waardering van platdakherstel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 155 reviews.