Maak uw dak duurzaam met coating

Bent u van plan om uw huis te renoveren en duurzaam te maken? Overweeg dan om ook uw dak aan te pakken. Het dak is immers een belangrijke factor in de energie-efficiëntie van uw woning. Met de coating van Platdakherstel kunt u uw dak transformeren tot een duurzaam en energiebesparend onderdeel van uw huis.

Waarom moet u uw dak duurzaam maken?

Een duurzaam dak levert veel voordelen op. Ten eerste bespaart u op uw energierekening. Een goed geïsoleerd dak zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft in de winter en buiten blijft in de zomer. Hierdoor hoeft uw verwarmings- of airconditioningsysteem minder hard te werken om een comfortabele temperatuur te handhaven.

Daarnaast vermindert een duurzaam dak de CO2-uitstoot. Als u minder energie verbruikt, betekent dit namelijk ook dat er minder energie opgewekt hoeft te worden, wat weer bijdraagt aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. Bovendien draagt u bij aan het behoud van het milieu door minder vervuilende stoffen te gebruiken tijdens het bouwproces van het dak.


Hoe kan onze coating helpen?

Met onze coating, waaronder cool roof coating, kunt u snel en efficiënt een laag aanbrengen die uw dak volledig waterdicht maakt en beschermt tegen alle verschillende weersomstandigheden. Bovendien reflecteert de coating zonnestralen, waardoor de temperatuur in uw huis binnen blijft en houdt het juist koele lucht binnen tijdens de zomermaanden.

Onze coating is ook bestand tegen algen- en mosgroei op het dak. Deze kunnen overlast veroorzaken als ze zich op onbeschermde delen van het dak beginnen te vestigen, zoals de goten. Met onze coating geniet u een schoon dak dat vrij is van deze ongewenste organismen.

Hoe gaat ons team te werk?

Ons ervaren team zal uw dak inspecteren en vervolgens zal er een grondige reiniging plaatsvinden vooraleer de coating wordt aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de coating op de beste manier wordt gehecht aan het dak. Onze teams zijn volledig uitgerust met professionele tools en materialen om zo snel mogelijk op maat gemaakte services te leveren.

We begrijpen dat woningeigenaren vaak niet het juiste onderhoud gericht op hun dak kunnen toepassen. Daarom nemen wij deze zorgen weg, wanneer ons team uw dak behandeld kunt u er zeker van zijn dat het dak beschermd is voor vele jaren.

Ontdek en bestel de juiste coating!

Al met al zal het duurzamer maken van het dak bijdragen aan een meer energiezuinige en milieuvriendelijkere woning. Het toepassen van een coating door onze professionals is een slimme investering, omdat het een efficiënte, snelle en eenvoudige oplossing is om een duurzaam dak te realiseren. 

Gaat u uw plat dak repareren? Met onze rekentool kunt u gemakkelijk uitrekenen hoeveel coating u nodig heeft voor uw dak. Bestel uw product of neem contact met ons op als u er zelf niet helemaal uitkomt.

De waardering van platdakherstel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 150 reviews.